Vijf sterren voor "De Al-Qaeda-aanval" op De Perfecte Buren

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

De Al-Qaeda-aanvalOp boeken- en leesclub De Perfecte Buren is een geweldig mooie recensie van Severine Lefebre verschenen voor De Al-Qaeda-aanval van thrillerschrijver Rolf Österberg. 

Een citaat uit de recensie:

Het hele verhaal van De Al-Qaeda-aanval komt realistisch over, met een grondige kennis van zaken. Zo kijken we mee achter de schermen van verschillende inlichtingendiensten, en zien we hoe deze met elkaar in contact staan. Samenwerking is van cruciaal belang om de gemeenschappelijke vijand – Al-Qaeda – te vernietigen. Al laten de diensten ook niet altijd het achterste van hun tong zien aan elkaar. Daarnaast krijg je mee hoe sommigen worden aangespoord en geïndoctrineerd om martelaar te zijn, alsook de toewijding in de voorbereidingen van de aanslagen.
 
Rolf Österberg heeft een heel vlotte een aangename schrijfstijl, waardoor je bijna doorheen het verhaal vliegt. Je kunt bijna niet stoppen eenmaal je erin begint. Ook zie je duidelijk dat hij de nodige research heeft gedaan naar de verschillende terroristische groeperingen, vooral dan naar Al-Qaeda. 

Severine vindt het verhaal maar liefst 5 (van 5) sterren waard! Wil je haar hele recensie lezen? Dat kan hier.

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/108/vijf-sterren-voor-de-al-qaeda-aanval-op-de-perfecte-buren/cpromance