Ivette Bens bij Toast Literair

Op 19 januari 2014 in Westmalle, Vlaanderen

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Het Davidsfonds organiseert voor de vierde keer op rij Toast literair, een ontbijt voor heel het gezin. Naast broodjes en koffiekoeken wordt er ook toegankelijke poëzie van "Malse" bodem geserveerd, onder andere door schrijfster Ivette Bens.

CPRomance heeft afgelopen zomer Ivettes gedichtenbundel Splinters uitgebracht, een boekwerkje met hartverwarmende gedichten en schitterende foto's.

Draag je poëzie een warm hart toe en woon je in de buurt van Malle, Vlaanderen? Kom dan op 19 januari 2014 's ochtends genieten tijdens Toast Literair, om 9.30 uur in de Oude Sint-Martinuspastorij, Berckhovenstraat 11, Westmalle. Zie ook: Nieuwsblad.be. Wees er snel bij, want de inschrijving sluit binnenkort!

Kun je niet aanwezig zijn, maar ben je wel nieuwsgierig naar Ivettes gedichtenbundel Splinters? Die is in ieder geval te koop in boekhandel Bruna, Nieuwstraat 15 te Baarle-Nassau en in boekhandel Het Verboden Rijk, Arendshof 267 te Oosterhout. Verder kun je het boek bij iedere (internet)boekhandel bestellen.

Gebruikte Tags: , , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/30/ivette-bens-bij-toast-literair/cpromance