Ivette Bens draagt voor tijdens Toast Literair

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Op zondagochtend 19 januari 2014 opende het Davidsfonds het literaire seizoen met Toast Literair. Dit gezellige ontbijt werd voor de vierde keer op rij georganiseerd in de Oude-Martinuspastorij te Westmalle en kende een flinke opkomst. Er waren maar liefst twee zalen nodig om alle liefhebbers van poëzie onder te kunnen brengen!

In die zalen kon men luisteren naar voordrachten van Ivette Bens uit haar prachtige gedichtenbundel Splinters, en van Tineke Lambreghts die eveneens haar gedichten ten gehore bracht. En dit alles onder het genot van lekkere broodjes, een cava, sap, koffie en thee. Het deed uitermate goed te zien dat er zo volop genoten wordt van poëzie!

Ben je benieuwd naar Splinters en wil je een door de schrijfster gesigneerd exemplaar bestellen? Dan kun je dat hier doen voor € 17,50. Natuurlijk kun je het boek ook kopen bij je eigen (internet)boekhandel. Lees je liever vanaf je e-reader, dan kun je de bundel ook als e-pub lezen, uiteraard mét de prachtige illustraties. Bestel bijvoorbeeld via Kobo voor € 8,50.

Hieronder vind je een foto-impressie van Toast Literair. Drie foto's zijn genomen door Stanny Correwyn (bronvermelding bij de betreffende foto's), de andere door uitgever Rianne Lampers.

Het Davidsfonds organiseert allerlei culturele activiteiten in België. Wil je lid worden? Ga dan naar de website en schaf de Davidsfonds Cultuurkaart aan.

Gebruikte Tags: , , , , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/31/ivette-bens-draagt-voor-tijdens-toast-literair/cpromance