De Al-Qaedaconnectie, deel 1 - is beschikbaar!

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Met ingang van 3 februari 2014 is het eerste deel van De Al-Qaedaconnectie, een beklemmend actueel verhaal waarin de islamisering van de westerse wereld en de rol van Al Qadea hierin de hoofdrol spelen, algemeen beschikbaar. Het tweede deel komt heel toepasselijk uit in juni 2014, in de maand van het spannende boek.

In 2013 kwam CPR in contact met de Nederlands-Zweedse thrillerschrijver Rolf Österberg en was direct enthousiast over zijn werk. In De Al-Qaedaconnectie beschrijft Rolf wat er zou kunnen gebeuren als Al Qaeda - in de zucht naar absolute macht - een duister plan heeft om de islamisering wereldwijd versneld door te voeren. Rolfs ervaring in het veld zorgt ervoor dat hij weet waar hij het over heeft, iets wat hij moeiteloos op de lezer overbrengt. Hij schetst scenario's die zomaar echt zouden kunnen gebeuren.

Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. Gedurende die tijd raakte hij geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor de organisatie een aantal jaren in Afrika. Momenteel is hij fulltime schrijver en woont in Zweden.

De Al-Qaedaconnectie, deel 1

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/32/de-al-qaedaconnectie-deel-1-is-beschikbaar/cpromance