Ivette Bens signeerde in Bruna Baarle-Nassau op zondag 9 februari 2014

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Op zondagmiddag 9 februari 2014 waren Ivette Bens en uitgever Rianne Lampers aanwezig in Bruna Baarle-Nassau om de gedichtenbundel Splinters te promoten. Ivette kwam uiteraard om te signeren voor geïnteresseerden. Boekhandelaarster Gerda Laurijssen zorgde voor een warm ontvangst en een mooie plek in de winkel. Hieronder een aantal foto's van deze middag.

Ivette Bens woont al heel haar leven in Malle, een dorpje in de Kempen, Vlaanderen. Ze houdt enorm veel van poëzie en houdt van alle genres. Voorwaarde is wel dat een dichter haar moet raken met zijn woordenspel, door het goochelen met woorden, de cadans die er in zit of de heerlijke metaforen.

Zelf houdt Ivette ervan om toegankelijke poëzie te schrijven, gedichten die de lezers begrijpen. De liefde voor de natuur speelt een grote rol in haar leven en dit vind je terug in veel van haar gedichten. Ook het openstaan voor mooie momenten en stilstaan bij de mindere dagen vind je in haar gedichten terug.

Ivette doet heel veel voor het regionale maandblad Band en door het werken hiervoor kwam zij in contact met enkele goede fotografen die, net als zij, bezield zijn door de schoonheid in een mensenleven. Hun werk is gebruikt als illustratie bij de gedichten, waardoor deze nog eens extra tot leven komen.

Splinters is een geslaagde combinatie van gevoelens en ogenblikken. Een heerlijk cadeau om te krijgen of te geven.

Gebruikte Tags: , , , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/33/ivette-bens-signeert-in-bruna-baarle-nassau-op-zondag-9-februari/cpromance