Celtica's webshop is open!

Bestel iets in april en krijg twee korte verhalen cadeau

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Celtica Publishing en CPRomance hebben vanaf april 2014 een gezamenlijke webwinkel: Celtica's webshop en voor gebruikers van smartphone, iPhone of tablet is er Celtica's mobiele webshop.

Alle boeken, mét de leeservaringen die hier op de website staan, vind je in de webshop. Ook vind je er kunst van Melchior van Rijn en hebbedingetjes van Yolinda Vixen. Iedereen die in april 2014 iets bestelt, krijgt als welkomstcadeau twee digitale korte verhalen cadeau: het fantasyverhaal Offerande van Rianne Lampers en het ontroerende verhaal Onverwacht geschenk van Marian Kramer.

Je kunt zowel bij Celtica Publishing als CPRomance bestellen en direct online betalen via iDeal (Nederland), SofortBanking (België) en PayPal (internationaal). Celtica neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening en zorgt ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk ontvangt.

Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

Optioneel; link onder naam tenzij verbergen aangevinkt.
Optioneel; wordt niet gepubliceerd.
Emoticons
Om mogelijke spam te voorkomen wordt u verzocht een eenvoudige vraag te beantwoorden.
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

 

Copyright 2012-2019 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/39/celticas-webshop-is-open/cpromance