Prijzen aan lezers Boekenbijlage.nl verstuurd

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

In maart was er een prijsvraag op Boekenbijlage.nl waarbij drie exemplaren van De Al-Qaedaconnectie, deel 1 te vergeven waren. Lezers werd gevraagd om een e-mail te sturen met daarin een antwoord op de vraag waarom hij of zij dit boek graag zou ontvangen. Hieronder vind je de drie winnaars met hun reden.

Petra Levels:
Mij lijkt De Al-Qaedaconnectie een spannend boek om te lezen, want ... ik weet zeker dat er met 't uitkomen van deel 2 nóg meer spanning aan zit te komen.

Henk Hoekstra:
De Al-Qaedaconnectie lijkt me een spannend boek om te lezen, want ... alleen de titel klinkt al spannend!

Marieke ten Klooster:
De Al-Qaedaconnectie lijkt me een spannend boek om te lezen, want het is de vraag of de hoodfrolspelers in dit boek op tijd zullen komen om de aanslag, die Ayman al-Zawahri het Nederlandse volk heeft beloofd, te verhinderen. Gezien het over Moslim-Islam gaat moet ik ook gelijk aan het nieuws van nu denken met Wilders en de vele aanslag-dreig-Youtube-films op het internet. Men is bang of blij dat Volker vrijkomt, want wellicht dat hij of iemand anders een aanslag op Wilders doet. Aldus deze onderwerpen heeft het hebben van dit boek ook veel met het heden te maken.

Allemaal van harte gefelilciteerd. CPRomance wenst jullie veel leesplezier toe en hoopt dat jullie na het lezen in de webshop bij het boek zullen aangeven wat je ervan vond.

Geen reacties

Optioneel; link onder naam tenzij verbergen aangevinkt.
Optioneel; wordt niet gepubliceerd.
Emoticons
Om mogelijke spam te voorkomen wordt u verzocht een eenvoudige vraag te beantwoorden.
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/40/prijzen-aan-lezers-boekenbijlagenl-verstuurd/cpromance