Schrijvers aan de IJssel, boek 2

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Dat er in Capelle aan den IJssel veel schrijftalent is, bewijst de tweede verhalenbundel van het Capels Schrijverscollectief: Schrijvers aan de IJssel - Boek 2. Een van hen is Marian Kramer, schrijfster van Eenzame hoogte en Ongeschreven akkoorden. In de bundel is het begin te lezen van haar roman Het grote ontwaken die verwacht wordt in juni 2014.

De achterflaptekst van de bundel luidt als volgt:

Tien aangrijpende, doorleefde, hard realistische, fantastische, humoristische, persoonlijke, historische, futuristische literaire bijdragen. Dat heeft deze bundel van Capelse schrijvers te bieden. We zijn Capelse schrijvers, omdat we allemaal aan Capelle aan den IJssel zijn verbonden door geboorte, doordat we hier wonen of anderszins. Onze verhalen blijven echter in de meeste gevallen niet verbonden aan deze ‘geboortegrond’, maar zwermen uit tot in de verste uithoeken van de wereld. Ook wat onderwerpen en genres betreft is dit wat je van een dergelijke bundel mag verwachten: een literaire staalkaart van Capelle aan den IJssel. Laat u verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid!

Deze uitgave is de tweede in de reeks ‘schrijvers aan de IJssel’, die werd geïnitieerd door de Bibliotheek van Capelle aan den IJssel.

Paul Weyling, Arie Mudde, Marian Kramer, Emo Bos, Hans Verster, Mensura Zvrko, Patrick Rietveld, José van Rosmalen, Arie van Driel en Hans Mantel.

***


***

Verschenen op 22 maart 2014

ISBN: 9789491300257

Titel: Schrijvers aan de IJssel, boek 2 - Capelse auteurs voor het voetlicht

Aantal pagina's: 219

Prijs: € 9,96 - Bestellen

Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

Optioneel; link onder naam tenzij verbergen aangevinkt.
Optioneel; wordt niet gepubliceerd.
Emoticons
Om mogelijke spam te voorkomen wordt u verzocht een eenvoudige vraag te beantwoorden.
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/41/schrijvers-aan-de-ijssel-boek-2-1/cpromance