Ideeën voor Moederdag

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Het is weer bijna Moederdag. Voor velen het moment om hun moeders te verwennen met een ontbijt, met bloemen en cadeautjes. En wat is er nu leuker dan in het zonnetje te zitten met een heerlijk boek om te lezen, vast te houden, te bekijken?

Speciaal voor moeders die van gedichten houden, heeft CPR Splinters van Ivette Bens in prijs verlaagd van € 17,50 naar € 14,50.

Splinters is een echt hebbedingetje, een gedichtenbundel om te lezen en te bekijken, steeds opnieuw. Foto's van onze prachtige natuur en van gewone mensen, zoals jij en ik. Een boekje om van te genieten, dat je graag krijgt of cadeau geeft.

Maar wat nu als de vrouw van je dromen net moeder is geworden - iets waar jullie samen volop van genieten. Ze is echter nog steeds een vrouw, een ondeugende vrouw zelfs. Wat geef je haar dan voor Moederdag?

Wat denk je van My sultry confessions van Yolinda Vixen, een bundel met sensuele vertellingen, geïllustreerd met prachtige foto’s? Dit boek kost alleen in de maand mei € 14,50 in plaats van € 17,50.

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/43/ideeen-voor-moederdag/cpromance