"Bink" en stichting Het Vergeten Kind

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Het Vergeten KindToen Nathalie Kokke het manuscript van Bink instuurde, meldde zij direct dat zij stichting Het Vergeten Kind een warm hart toedraagt. Deze stichting zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben en dat is precies waar haar verhaal over gaat: een vergeten kind.

Ook al is Bink volwassen, de herinneringen aan zijn jeugd, die gedomineerd werd door mishandeling en liefdeloosheid, hebben hem gemaakt tot wie hij is: een verslaafde die vlucht in de vergetelheid. Als hij de kans krijgt hieruit los te breken, weet hij eerst niet goed wat hij ermee aan moet. Maar vriendschap, begrip, geduld en liefde vormen met elkaar de kans op een nieuwe start.

Nathalie Kokke kruipt in de huid van Bink Santillian en biedt de lezer een kijkje in het leven van een junk die op straat leeft in Los Angeles.

CPR steunt de stichting Het Vergeten Kind

Nathalie kwam met het idee om stichting Het Vergeten Kind te steunen en aangezien uitgever Rianne Lampers net als zij begaan is met het lot van vergeten kinderen, belooft de uitgeverij een donatie te doen van € 250,= voor iedere 500 exemplaren van Bink die verkocht worden.

Vind jij dit ook een goed idee? Doe dan mee, klik op het logo van Het Vergeten Kind en doneer aan deze stichting die prachtig werk verricht hier in Nederland!

1 Reactie

Gravatar!
Reactie door: Yvette - 9 December 2014 - 08:41

Dat is nog eens een mooie actie! Reserveer voor mij maar een exemplaar.

Optioneel; link onder naam tenzij verbergen aangevinkt.
Optioneel; wordt niet gepubliceerd.
Emoticons
Om mogelijke spam te voorkomen wordt u verzocht een eenvoudige vraag te beantwoorden.
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/58/bink-en-stichting-het-vergeten-kind/cpromance