"Bink" is binnen!

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

De boeken zijn binnen, de schijfster krijgt haar auteursexemplaren en zal de eerste gekochte exemplaren signeren zodat deze naar de gelukkigen gestuurd kunnen worden. Bink is een feit!

Over Bink

Bink Santillian vecht sinds jaar en dag tegen de demonen in zijn hoofd. Zijn heil zoekt hij in drank en drugs, zodat hij zijn verleden en de harde realiteit van het zwerversbestaan kan vergeten.

De straten van Los Angeles zijn gevaarlijk terrein voor iemand van wie de geestelijke gezondheid achteruit gaat. Na het maken van enkele foute beslissingen besluit Binks oude klasgenoot, Hugh Shepard, hem een kans op een beter leven te geven: een leven zonder verdovende middelen.

Echter, als je zo vaak in de steek bent gelaten, kun je dan wel iemand zomaar vertrouwen? Als drank en drugs de enige middelen lijken te zijn die de demonen buiten kunnen sluiten, zou je ze dan wel uit je leven willen bannen? En waarom zou een goed geschoolde man überhaupt een junk in huis willen nemen?

Bink is een verhaal over de mentale strijd tegen psychische stoornissen. Neem een kijkje in het hoofd van een dakloze junk en zie wat hem tot de man van vandaag heeft gemaakt.

Koop Bink en steun Stichting Het Vergeten Kind

Als je Bink koopt, steun je meteen ook Stichting Het Vergeten Kind, want voor iedere 500 verkochte exemplaren, doneert uitgeverij CPR € 250,= aan deze stichting die zich inzet voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben. 


Gebruikte Tags: , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/59/bink-2/cpromance