Met zingen is de liefde begonnen - motto Poëzieweek 2015

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Met zingen is de liefde begonnen. Dit is het motto van de Poëzieweek 2015. Niemand beter dan een dichter kan de complexiteit van de liefde bezingen, van middeleeuwse troubadours over rederijkers tot hedendaagse dichters. Allemaal beschrijven zij de roerselen van het hart in lange volzinnen of in puntige aforismen.

Poëzieweek 29 januari t/m 4 februari 2015

De Poëzieweek van Vlaanderen en Nederland opent met Gedichtendag op donderdag 29 januari. In die week krijgen kopers van poëzie bij besteding van € 12,50 aan bundels het Poëziegeschenk cadeau! Een mooie gelegenheid om Splinters van Ivette Bens aan te schaffen, want die kost net twee euro meer!

Lezers zeggen over deze Ivette's bundel:

Haar mooie boek met prachtige foto’s verfraaid is een pareltje. Gedichten moet je eigenlijk degusteren. Proeven in al zijn detail. Niet op schrokken zoals zoveel in deze overgemediadiseerde tijd. De prachtige foto’s die ook op zichzelf kunnen staan vormen hiervoor een prachtig tegengewicht.

Voor elk wat wils, strelende emotie. Prachtige bundel!

De bundel van Ivette is vaak heel grijpend, maar soms ook emotioneel en herkenbaar, wat mij als persoon blij maar ook soms ontroerd maakt.

Gebruikte Tags: ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/60/met-zingen-is-de-liefde-begonnen-motto-poezieweek-2015/cpromance