Boekpresentatie "Bink" op 28 januari 2015, bibliotheek Rucphen

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Op 28 januari 2015 is het zover, dan vindt om 19.00 uur in de Bibliotheek Rucphen-Zundert (aan de Binnentuin 3 te Rucphen) de boekpresentatie plaats van Bink, de debuutroman van Nathalie Kokke. Uitgever Rianne Lampers en de schrijfster vertellen daar over dit boek met een niet alledaagse hoofdpersoon: een vijftigjarige verslaafde man die vecht met de demonen van zijn verleden.

Bink is een verhaal over een dakloze junk die al jaren rondzwerft in de straten van Los Angeles. De laatste tijd wordt hij geteisterd door flashbacks en nachtmerries over zijn verleden, die hem stukje bij beetje de afgrond in sleuren. Is hij nog te redden, of zal de neerwaartse spiraal hem opslokken en laten verdwijnen in de vergetelheid? Bink is een indringend en confronterend verhaal voor een ieder die drugsverslaving en mishandeling van dichtbij hebben ervaren en een eye-opener voor lezers die er niet bekend mee zijn.

Wil je kennismaken met de schrijfster en een gesigneerd exemplaar van het boek kopen? Kom dan op 28 januari naar de bibliotheek in Rucphen.

Daags na de boekpresentatie begint de Week van Het Vergeten Kind. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar die zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Zij leven noodgedwongen in opvangcentra met minimale speelmogelijkheden en beperkte traumabegeleiding in een vaak sobere leefomgeving. Zij verdienen het niet terecht te komen in een leven zoals dat van Bink. Met de aankoop van Bink steun ook jij deze geweldige stichting, want CPR doneert voor elke 500 verkochte exemplaren € 250,= aan de stichting!

Gebruikte Tags: , , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/61/boekpresentatie-bink-op-28-januari-2015-bibliotheek-rucphen/cpromance