Mooie recensies voor "Bink"

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

BinkIn de afgelopen tijd zijn er een aantal mooie recensies verschenen voor Bink van Nathalie Kokke. Eén ding valt op bij allemaal: de lezers zijn onder de indruk van dit indringende verhaal.

Hieronder kun je van al deze recensies een quote lezen. Voor de gehele recensies staan er links naar de diverse media.

Bink is een ontzettend meeslepend verhaal. Door de schrijfstijl wordt je meegetrokken in het boek, je staat als het ware aan de kant te kijken. Je voelt haast de wanhoop van de vrienden van Bink die hem willen helpen, je hoopt dat hij de uitgestoken hand van Hugh (wederom) aan zal pakken.
Je lkunt de hele recensie hier lezen: Banger Sisters

Kokke vertelt het hele verhaal in een vlot leesbare, gemakkelijke stijl. Ondanks het heftige onderwerp en scenes, weet zij er her en der toch ook een portie subtiele humor doorheen te roeren. Bink werd daardoor een echt mens, met zijn zwaktes en demonen, maar ook met zijn humor en zelfspot. Het maakt mij heel erg nieuwsgierig naar een volgend boek van deze jonge schrijfster.
Je leest de volledige recensie hier: Wie schrijft blijft

Bink heeft mij diep geraakt. Drank, drugs, misbruik, seks, psychoses, allerlei onderwerpen komen aan de orde, Nathalie heeft zich erg  goed verdiept in alles.  Ze  zet de lezer aan het denken. Nathalie  kan heel beeldend schrijven. Ik ben van Bink gaan houden. Een absolute aanrader.
Hier vind je de hele recensie: Boekenwurm en Pleeg

“Bink”  kruipt onder je huid. Lees het niet in bed, je krijgt gegarandeerd onplezierige dromen.  Uit het persbericht zou je nog kunnen concluderen dat Kokke een boek over drugsproblematiek heeft geschreven. Kokke blijkt echter goed te weten dat drugs zelden of nooit het basisprobleem zijn. Mensen gebruiken drugs om te vergeten, de wereld te verzachten, het leven leuker te maken. En uit mijn werkervaring kan ik beamen dat seksueel misbruik zoveel trauma geeft dat vergetelheid de enige oplossing lijkt om door te leven.
Lees de volledige recensie op: LekkerLezen

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/63/mooie-recensies-voor-bink/cpromance