Eenzame hoogte

Door: Marian Kramer

Rianne Door Rianne

(3 votes, averaging 4.3)
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Eenzame hoogteVanaf 24 november 2015 is de roman Eenzame hoogte van schrijfster Marian Kramer algemeen verkrijgbaar als e-book.

Eenzame hoogte is de eerste roman van Marian Kramer. De papieren versie van het boek is in 2010 uitgebracht door Ellesy Relax en Uitgeverij Oorsprong heeft het uitgebracht als groteletteruitgave.

In Eenzame hoogte maakt de lezer kennis met Carina Berkhout. Ze is dertig jaar en net werkloos geraakt. Haar relatie is op de klippen gelopen en eerlijk gezegd voelt ze zich enorm eenzaam. Al haar toekomstdromen zijn in duigen gevallen. Als ze op een ondeugend overkomende advertentie reageert en zowaar wordt aangenomen als secretaresse van de Sales Manager van Meuse International, verandert haar leven volkomen. Ze reist al snel de hele wereld over met Frank Helden, een snelle jongen achter wie echter veel meer schuilt dan het oog doet vermoeden...

Wil je een voorproefje? Lees dan hier alvast hoofdstuk 1hoofdstuk 1.

* * *

* * *


* * *

Eenzame hoogte - Marian Kramer

Verschenen als e-book op 24 november 2015

ISBN 9789491300226

Prijs € 6,00

De achterflaptekst van Eenzame hoogte luidt als volgt:

Het zit Carina niet mee. Ze is dertig jaar, werkloos, alleenstaand en eenzaam. Op zoek naar een baan bladert ze de kranten door. Als haar oog op deze kleine advertentie valt, voelt ze verontwaardiging: Ongeb. dir.secr. gevr. voor werk, ontsp. en meer; voor veeleisende angr. Reizen moet geen probl. zijn. Zonder erv. onnodig te soll. Reageren per brief of e-mail o.v.v. 6593.

Het is zo'n advertentie waar ze nooit op zou schrijven, zo wanhopig is ze niet! Ze gooit de krant in de papierbak en zet haar zoektocht voort. Toch blijft de opmerking: 'zonder ervaring onnodig te solliciteren' in Carina's hoofd rondspoken. Ondanks dat ondeugende eerste regeltje prikkelt de advertentie ongewild haar nieuwsgierigheid. Ze zoekt deze weer op, leest de regels opnieuw en sluit haar ogen. Ze speurt haar binnenste af en komt tot de conclusie dat ze wel zo wanhopig is. Ze zet haar pc aan, denkt een tijdje diep na en begint te tikken...

Wil je een exemplaar bestellen? Dat kan via de webshop.

Gebruikte Tags: , ,

3 Reacties

Gravatar!
Reactie door: Annelies - 26 Augustus 2016 - 15:04

Gelezen tijdens de vakantie. Mooi verhaal. Leuk dat het afspeelt in de omgeving waar ik zelf ook woon.

Gravatar!
Reactie door: Cynthia vd Berg - 17 Juli 2016 - 13:45

Echt een lekker verhaal voor even tussendoor. Romantisch maar geen kleffe hap.

Gravatar!
Reactie door: Tjitske Miedema - 3 Januari 2016 - 21:28

Na Het Grote Ontwaken heb ik Eenzame Hoogte als ebook aangeschaft. Wat een heerlijk verhaal om bij weg te dromen. Niet superzoet en toch lekker romantisch. Er is nog een boek van Marian Kramer dat ik wil lezen; Ongeschreven Akkoorden. Heel benieuwd of dat net zo’n fijn boek zal zijn!

Optioneel; link onder naam tenzij verbergen aangevinkt.
Optioneel; wordt niet gepubliceerd.
Emoticons
Om mogelijke spam te voorkomen wordt u verzocht een eenvoudige vraag te beantwoorden.
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/75/eenzame-hoogte/cpromance