Mooi begin van 2016

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

BinkOp de website van De Boekenkast, dé website over boeken én films voor Vlaanderen en Nederland, verscheen een mooie recensie van de psychologische roman Bink, het debuut van Nathalie Kokke. De recensent vindt het meeslepende verhaal van Bink Santillian er eentje dat blijft nazinderen en dat zeker de moeite waard is om te lezen.

Bink is overal te koop, maar in Boekhandel Verkaaik in Gouda, Het Verboden Rijk in Oosterhout, The Readshop in Etten-Leur en Standaard Boekhandel Ekeren in België vind je het zeker in de winkel. Ligt het er niet meer, dan is het altijd te bestellen. En voor degenen die liever digitaal lezen: het is ook algemeen verkrijgbaar als e-book!

Op Bol.com laten lezers eveneens zien dat zij Nathalies boek kunnen waarderen. Zo geeft lezer Kawan het verhaal 5 sterren en zegt:

Bink is een boek waarin de schrijfster vele heftige onderwerpen zoals misbruik, verslaving, psychische stoornissen en seksualiteit aansnijdt.
Ze beschrijft deze "moeilijke onderwerpen" met passie en humor, waardoor de hoofdpersoon al snel je hart heeft gestolen.
Het is een echte aanrader voor mensen met empathie voor het "lief en leed" van zomaar een medemens...


Gebruikte Tags: , , , , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/79/mooi-begin-van-2016/cpromance