250 euro voor Stichting Het Vergeten Kind

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Donatie Stichting Het Vergeten KindZoals je kunt zien heeft CPR 250 euro overgemaakt aan Stichting Het Vergeten Kind, het goede doel waar het hart van Nathalie Kokke naar uitgaat. Zeker nu zij zelf moeder is, voelt zij nog meer dat er heel goed gezorgd moet worden voor kinderen die het niet zo goed hebben.

Nathalie kwam met het idee om deze stichting te steunen en aangezien ik, uitgever Rianne Lampers, net als zij begaan ben met het lot van vergeten kinderen, beloofde ik 250 euro te doneren voor iedere 500 verkochte exemplaren van "Bink". Het doel is nog niet helemaal gehaald, maar we zijn zo goed op weg dat ik besloot de donatie nu al te doen.

Bink gaat over een man die zo'n vergeten kind was. Ook al is hij volwassen, de herinneringen aan zijn liefdeloze jeugd, die gedomineerd werd door mishandeling, hebben hem gemaakt tot wie hij is: een verslaafde die vlucht in de vergetelheid. Als hij de kans krijgt hieruit los te breken, weet hij eerst niet goed wat hij ermee aan moet. Maar vriendschap, begrip, geduld en liefde vormen met elkaar de kans op een nieuwe start.

Nathalie Kokke kruipt in de huid van Bink Santillian en biedt de lezer een kijkje in het leven van een junk die op straat leeft in Los Angeles.

Het vervolg Nozem verschijnt begin 2018. En net als bij "Bink" draag je met het kopen van het boek bij aan Stichting Het Vergeten Kind!

Gebruikte Tags: , , ,

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/entry/98/250-euro-voor-stichting-het-vergeten-kind/cpromance