Boek uitgeven?

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Iedereen kan zijn of haar manuscript ter beoordeling aanbieden aan Celtica Publishing - waar CPRomance onderdeel van uitmaakt - door een synopsis in te sturen. Voeg hier de eerste 50 pagina's van het manuscript aan toe en geef aan wat het voorlopige aantal woorden is waaruit het verhaal bestaat. Stuur dit per e-mail aan: Celtica Publishing.

Celtica Publishing vraagt voor de beoordeling van de synopsis en eerste 50 pagina's van een manuscript: € 37,50 exclusief 21% BTW. Manuscripten graag digitaal aanleveren in Word of Open Office op A4-formaat. Gebruik als lettertype Arial 11 of Times New Roman 11, regelafstand 1,5 en marges boven, onder, links en rechts 2 cm.

Wat krijg je hier precies voor? Uitgever Rianne Lampers van Celtica Publishing neemt het ingestuurde uitgebreid door en stelt een gedegen reactie op: wat is er goed, wat is minder goed en hoe kun je eventueel je werk verbeteren. Ook aan een afwijzing besteedt zij ruim de tijd.

Is Rianne Lampers direct lovend, dan krijg je bericht dat Celtica Publishing je boek op termijn graag wil uitgeven. In het geval dat er redactioneel eerst (veel) werk aan de winkel is, dan krijg je hier uitleg over en een vrijblijvende offerte voor het samen tot stand brengen van een goed boek.

Hieronder een aantal reacties van mensen die je voorgegaan zijn:.

Hartelijk bedankt voor het redigeren van mijn verhaal/manuscript. Ik ga zeker wat doen met je commentaar en zal wat verbeterpunten gaan aanbrengen. (Cynthia)

Heel erg bedankt voor uw commentaar. U legt de vinger prima op de zere plekken. Uw kritiek is erg duidelijk en ik kan het goed gebruiken om een toekomstig verhaal beter te schrijven. (Lucie)

Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite, ik ben zeer onder de indruk van je professionele en snelle reactie. In je beoordeling werden mijn eigen vermoedens bevestigd en de struikelblokken helder en duidelijk benoemd. Ik ben erg blij dat er meteen tips bij gegeven worden om dit te verbeteren. (Frank)

Dank je voor de uitgebreide analyse van het manuscript en je lovende woorden. Ik heb je mail van gisteravond even laten bezinken voordat ik antwoord gaf. Met name over de verbeterpunten moest ik even nadenken, hoe logisch en simpel ze ook zijn. Het zijn minpunten die te verhelpen zijn zonder dat het hele verhaal herschreven hoeft te worden. Ik kan me helemaal vinden in je opmerkingen. (Wim)

Gebruikte Tags: boek manuscriptbeoordeling schrijfster schrijver tarieven uitgeven uitgever uitgeverij

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/page/boek-uitgeven/cpromance