Over CPR

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

CPRomance - kortweg CPR - staat voor Celtica Publishing Romance.

In april 2011 zag uitgeverij Celtica Publishing, een uitgeverij die zich richt op het fantastische genre (fantasy, horror, science fiction), het levenslicht.

Begin juni 2012 heeft de uitgever besloten CPR in het leven te roepen, het romantische en realistische zusje van Celtica Publishing.

Nederland kent veel schrijvers voor wie uitgave door een grote uitgeverij vooralsnog een droom is, die menen talentvol te zijn en die zijn uitgekeken op dure print-on-demanduitgaven. Herken jij jezelf hierin? Dan is CPR wellicht op zoek naar jou.

CPR wil kwalitatief goed werk uitgeven, dat zowel inhoudelijk als qua vormgeving aantrekkelijk is. Ze gaat pas over tot het kosteloos uitgeven van werk als zij volledig achter de inhoud van een manuscript staat en er weinig redactie nodig is. In dat geval wil CPR de uitdaging aangaan en investeren in het uitbrengen van het werk.

Maar een goed verhaal is nog geen goed boek. Het verschil wordt onder andere bepaald door een gedegen redactie. Voor een veelbelovend manuscript dat eerst (veel) redactioneel werk vraagt, krijgt de schrijver een offerte toegestuurd met het verzoek eerst zelf te investeren in het verbeteren van zijn werk. De offerte voor het samen met CPR tot stand brengen van een goed boek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Iedereen kan zijn of haar manuscript ter beoordeling aanbieden aan CPR. Stuur een synopsis samen met de eerste 50 pagina's van het manuscript in en geef het voorlopige aantal woorden door waaruit het verhaal bestaat. Op de pagina Boek uitgeven? vind je hier meer informatie over.

Gebruikte Tags: celtica cpr cpromance literatuur publishing romantiek uitgever uitgeverij

 

Copyright 2012-2020 © CPR
http://www.cpromance.nl/page/over-cpr/cpromance